В Сърбия втори ден на траур след двете масови стрелби. Прокуратурата

...
В Сърбия втори ден на траур след двете масови стрелби. Прокуратурата
Коментари Харесай

Бащата на момчето, убило девет души в Сърбия: Не нося отговорност за нападението

В Сърбия втори ден на печал след двете всеобщи стрелби. Прокуратурата повдигна обвинявания против бащата на 13-годишното момче, което умъртви девет души в начално учебно заведение.

Пред съда бащата отхвърли да носи отговорност за нападението. Той е упрекнат в тежко посягане против общата сигурност, за което може да получи 12 години затвор, съобщи БТВ.

Това е най-тъжният Гергьовден в Сърбия. Тишината е на всички места. Тъга, болежка, деца, семейство и система са думите, които ще чуете на всяка крачка. Вече втори ден знамената са свалени, а 10 от 16-те жертви са заровени през днешния ден. Разказваме част от техните истории.

Само месец преди животът му да бъде лишен 14-годишният Андрия печели влиятелна музикална премия с авторската комбинация, наречена " Емоция ". Синът на Тамара е бил измежду най-хубавите другари на надарения Андрия.

„ Загубеното не може да се възвърне, красивите деца ги няма. Всички бяха примерни “, споделя тя.

За изгубените детски фантазии припомнят оставените пред оградата на учебното заведение балетни обувки. Те са в памет на 13-годишната Касия Митрович, копнееща за огромната сцена. В знак на респект към пазача на учебното заведение, жителите на Белград го нарисуваха като Супермен.

В навечерието на всеобщата пукотевица, 13-годишният Коста е бил на рожден ден дружно със своите жертви. Ученици описват, че е бил добре признат, което опонира на неговата версия. До момента полицията е задържала 25 души поради смешки и прослава на всеобщите убийства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР